Contributie Paardensportvereniging Winnetou 2019

Rijdende leden * :
€ 141,- per half jaar ofwel € 23,50 per maand, 1 uur les per week met eigen paard/pony

Mennende leden* :

Kabouterleden :
€ 129,- per half jaar ofwel € 21,50 per maand, ½ uur les per week inclusief huur manege pony

Bijzondere leden* :
€ 93,- per half jaar of € 15,50 per maand, geen les maar vrij gebruik van de rijbak

Huur pony/paard :
€ 120,- per half jaar of € 20,- per maand, voor 1 uur les per week met manege pony

Niet rijdende leden :
€ 22,- per half jaar, geen les alleen stemrecht

Donateurs :
€ 15,- per half jaar, geen stemrecht

Stalling paard ** :
Zomer € 150,- per maand
Winter € 185,- per maand

Stalling pony ** :
Zomer € 135,- per maand
Winter € 170,- per maand

Buitenstal :
€ 65,- per maand, jaarrond, beperkt beschikbaar

KNHS :
Basis contributie € 25,00 per jaar (Dit is de afdracht voor de Hippische sportbond, waartoe wij verplicht zijn)

De contributie wordt berekend per half jaar, van 1 januari tot 31juni en van 1 juli tot 31 december. Opzeggen voor 1 mei en voor 1 november om het volgend halfjaar te stoppen. Er kan per maand worden betaald. Als 2 of meer minderjarige kinderen uit het zelfde gezin rijdend, mennend of kabouterlid zijn, krijgen het tweede en volgende kind 5% korting op de contributie en eventuele pony-huur.

Nieuwe leden kunnen eerst een gratis proefles volgen en dan 3 maanden op proef lid zijn. Daarna wordt pas de halfjaarlijkse verplichting van kracht.

*Alleen deze leden kunnen tegen betaling van euro 15,00 een sleutel van de manege krijgen, waarvan 10 euro borg wordt terugbetaald bij inlevering.

** Het winterseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Stalling wordt per maand berekend en dient voor de eerste van de maand te zijn voldaan.