Corona maatregelen PSV Winnetou

Beste leden van Winnetou,
Ook Winnetou houdt rekening met het Coronavirus.
Jullie hebben al een mail ontvangen met algemene informatie van het KNHS.
Nu hebben we als bestuur ook enkele maatregelen genomen. Wat de maatregelen zijn wordt in deze mail uitgelegd:
Je kunt gewoon gezellig komen paardrijden. Paarden stil zetten is niet verstandig. Bovendien hoef je met paardrijden niet lichamelijk in contact te komen met andere mensen.
Wel vragen we je om onze maatregelen op te volgen. Deze zijn volgens de landelijke richtlijnen. Zo verkleinen we samen de kans op besmetting.
Maatregelen Winnetou:
– Regelmatig handen wassen met zeep;
– Hoest of nies in je elleboog;
– Houd gepaste afstand van elkaar (minimaal 1 meter);
– Gebruik papieren zakdoekjes;
– Ben je verkouden, of hoest je, of heb je koorts? Kom dan even niet naar de manege. Heb je les, dan moet je dus helaas afzeggen bij je instructeur;
– Verzorg na het rijden je paard en ga dan naar huis;
– De kantine is gesloten tot minimaal 1 april;
– Tot minimaal 1 april zullen er geen extra activiteiten op de manege georganiseerd worden;
– De voorjaars ALV verplaatsen we naar een moment later dit jaar (dus ook de dechargeverlening over het afgelopen boekjaar en verslag kascommissie).
De maatregelen gelden ook voor bezoekers. Attendeer elkaar a.u.b.
Tot nadere berichtgeving is dit het beleid van Winnetou. Mocht de situatie veranderen, dan melden we dit.
We hopen dat het aantal besmettingen door de maatregelen afneemt en we snel weer volop van onze paardensport mogen genieten!
Dank voor de medewerking!
Met vriendelijke groeten,
Marjan de Boer-Klunder